Visit Us

   

Kunder elsker os
VI HAR E-HANDELS MÆRKET
Kvalitetsmøbler til stærke priser

KundeserviceTlf. 71 99 51 03

0,00 DKK
0

FRI FRAGT VED KØB OVER 1.000 KR.

Sådan handler du hos Nice Home

Sådan handler du hos os Nice Home

For at foretage et køb på nicehome.dk skal du igennem 5 trin.
 

  1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
  2. Indtast dine personlige oplysninger.
  3. Vælg forsendelses/betalingsmåde.
  4. Godkend vores forretningsbetingelser.
  5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet.

 
Kundeservice
Hos NiceHome bestræber vi os på, at yde den bedste kundeservice. Det er vigtigt for os at vores kunder altid føler sig velkomne og aldrig står tilbage med et ubesvaret spørgsmål. Så har du et spørgsmål til et af vores produkter, pris, leveringstid eller andet er du altid meget velkommen til at kontakte os på www.nicehome.dk, pr. telefon eller mail.

Har du ris eller ros til vores hjemmeside, eller nogen af produkterne hører vi også meget gerne fra dig - også om du evt. har en forespørgsel til et produkt, du ikke finder i vores sortiment. Bemærk dog, at vi over de næste måneder vil udbygge sortimentet med en masse spændende nyheder indenfor flere kategorier.

Har du en god idé du synes vi skal høre, så smid den i vores inbox.


Reklamationer
Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.   

Børn og unge under 18 år
Du skal være fyldt 18 år for at handle på nicehome.dk – er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre.
 
Når du tegner abonnement/betaler med kreditaftale, skal du indtaste fødselsdato, så vi sikrer, at du er over 18 år. Er du under 18 år skal aftalen indgås af en forælder.
En aftale kan altid let annulleres af en forælder, hvis det skulle vise sig, at den er blevet indgået af et barn eller ung under 18 år.

 
 
Bestilling
På NiceHome kan du bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.
 
Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.
 
Når du handler med nicehome.dk indgås aftaler på dansk.
 
Det er ikke muligt, at se tidligere ordrer ved login på websitet, medmindre du har oprettet dig som bruger i samme omgang som din bestilling. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til info@nicehome.dk


Har du spørgsmål
Du kan altid ringe til os på 7199 5103 mandag-fredag mellem 10-17. Vi vil så vidt muligt forsøge at besvare opkald i weekenden også mellem 10-15. Kan vi ikke tage telefonen må du meget gerne sende os en mail på info@nicehome.dk Vi bestræber os på at besvare alle mails indenfor 24 timer. 

MENU