emaerket

Facebook

Google

gg

Twitter

Nyheder

02/06 2014 kl. 20:43
Åbning showroom i Hassselager
26/02 2014 kl. 12:32
Nu fragtfrit over 1.000 kr.
13/09 2012 kl. 15:21
Nice Home søger praktikant
22/06 2012 kl. 16:39
Nicehome.dk er blevet E-mærket for sikker nethandel
 Vi er meget stolte af at kunne annoncere at Nicehome.dk netop er blevet godkendt af en-handelsfonden til at fremvise e-mærket. E-mærket betyder at du som forbruger er sikret en sikker og tryg handel her på nicehome.dk. Herunder kan du læse lidt om hvad E-mærket står for.

"E-mærket er den danske mærkningsordning for sikker nethandel. Bag e-mærket står Forbrugerrådet, Dansk Erhverv, DI, FDIH, HK, Dansk IT og Finansrådet. e-mærket er med dig hele vejen – både før, under og efter en nethandel, og e-mærkets jurister kontrollerer løbende de e-mærkede butikker, så du er sikker på, at netbutikkerne altid lever op til lovgivningen og til e-mærkets særlige forbrugerbeskyttende krav. Skulle du få brug for hjælp sidder e-mærkets jurister altid klar med rådgivning og svar på de spørgsmål, du måtte have."

Detaljer om vores godkendelse finder du her:


08/06 2012 kl. 15:25
EM Sparkes igang hos Nice Home
01/06 2012 kl. 09:24
Nyheder og kundeklub
23/02 2012 kl. 16:23
Veloverstået Messe 18-19 februar 2012
08/02 2012 kl. 12:03
Nyhedsbrev Januar 2012

Betingelser

Bestilling
Ved køb på www.nicehome.dk er sælger
Nicehome.dk, Norddigesvej 4, 8240 risskov
tlf. 7218 3534 - email: info@nicehome.dk
CVR-nr 31542200

Umiddelbart efter bestilling fremsendes en ordrebekræftelse til kunden med anført køb samt priser og fragtomkostninger. Skulle der være uoverensstemmelser mellem ordrebekræftelse og købers ordre skal køber uden unødigt ophold kontakte Nice Home.
Alle priser på www.nicehome.dk er oplyst i danske kroner og inkl. moms.

Levering
Ved Levering vil speditøren kontakte kunden dagen inden levering - så HUSK anfør tlf. nummer på ordren! Kunden vil her blive orienteret om et givent 4-timers leveringsinterval. Efterfølgende vil fragtmanden kontakte kunden 1 time før levering indenfor det tidligere aftalte tidsinterval. Der skal altid være nogen til stede på leveringsadressen til at modtage leveringen. Det skal bemærkes på ordren hvis der ikke er nogen til at modtage leveringen, f.eks. ved angivelse af at varen må sættes i carport/hos naboen el. lign. Bemærk al risiko overgår til køber ved levering. Hvis der ikke er nogen tilstede ved aftalt levering vil fragtmanden tage varen med retur til Nice Home for købers regning, hvorefter køber selv skal stå for afhentning eller bekoste ny levering.

Levering sker til kantsten - opbæring kan bestilles - se nærmere på hjemmesiden eller kontakt Nice Home for priser. Således står det for kundens eget ansvar at få varen transporteret ind i boligen, hvorfor det ikke kan lægges Nicehome eller transportøren til ansvar hvis varen f.eks. ikke kan komme ind i en opgang eller lign. Hvis varen mod forventning ikke kan bæres ind i boligen hvis der er betalt for opbæring, står evt. returfragt for købers regning - også hvis varen ønskes annulleret.

Leveringstiden hos Nice home varierer afhængig af produktgruppe. Der vil i forbindelse med bekræftet ordre fremsendes vejledende leveringstider til kunden.
Levering forgår til de angivne priser til Danmark (brofaste forbindelser). Ønsker du levering til f.eks. Samsø eller Bornholm bedes du kontakte os for pris på levering.

Det er muligt at afhente sin bestilte vare på Nice Homes lager i Risskov. Der skal være forudgående aftale om afhentningstidspunkt, samt ved afhentning skal kunden medbringe fakturakopi og legitimation. Varen kan afhentes på Norddigesvej 4, 8240 Risskov. Hvis varen afhentes med fuldmagt bedes dette oplyses til Nice Home.


Betalingsbetingelser
Betalingen sker med betalingskort (Dankort/Visa-Dankort). Beløbet hæves, så snart ordren forlader vores varelager.

Ved bankoverførsel igangsættes ordren først når betaling er registreret hos Nice Home (OBS! Bankoverførsel er ikke dækket af indsigelsesordningen). Ved finansiering hos Sparnord tages gældende regler og retningslinier som angivet ved ansøgning. Varen afsendes fra vort lager i forbindelse med godkendelse af låneansøgning.

Reklamation
Når du handler på nicehome.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
 
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

I forbindelse med en reklamation vil vi i nogen tilfælde bede dig om billedlig dokumentation for reklamationen, da vi i mange tilfælde kan fremsende dig reservedele der kan udbedre fejlen/skaden uden at vi behøver at tage varen retur.
 
Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.
 
Vi har brug for følgende information når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.
 
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
 
Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Fortrydelsesret 
DEN LOVPLIGTIGE 14 DAGES FORTRYDELSESRET
 
Den lovpligtige 14 dages fortrydelsesret
1. Den lovpligtige 14 dages fortrydelsesret
2. Sådan returnerer du varen
3. Forsvarlig returnering
4. Er du i tvivl

1. DEN LOVPLIGTIGE 14 DAGES FORTRYDELSESRET
I forbrugerkøb hvor bestillingen af varer er foretaget via telefon eller Internettet har forbrugeren 14 dages fortrydelsesret.
Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt hvor varen overdrages til forbrugeren. Skulle købet fortrydes indenfor 14 dage tilbagebetaler vi varens pris.
For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal køber have informeret sælger om at de vil gøre brug af fortrydelsesretten senest 14 dage efter modtagelsen.
Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i væsentlig samme stand, som ved overdragelsen. Hvis varen ikke tilbageleveres i væsentlig samme stand, ansættes varen skønsmæssigt af Nice Home ud fra en mulig salgsværdi.
 
Ved anvendelse af fortrydelsesretten skal varen venligst returneres i original emballage eller tilsvarende forsvarlig indpakning. Manglende forsvarlig emballering af en returvarer medfører oftest en forringelse af salgsværdien, hvorfor De ud fra en vurdering foretaget af Nice Home, vil blive krediteret et tilsvarende mindre beløb svarende til forringelsen. I værste fald kan manglende passende emballering m.v. medføre, at købet ikke kan fortrydes.

Omkostninger ved at sende varen retur tilbage påhviler forbrugeren.

Nice Home returnerer beløbet inden 30 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 21 stk. 3 og 4. 

2. SÅDAN RETURNERER DU VAREN
Der er tre måder hvorpå De kan returnere varen på: 
 

- De kan nægte at modtage varen fra postvæsnet. 
I denne sammenhæng beder vi Dem om, at gøre postvæsnet opmærksom på, at De straks kan returnere varen til Nice Home
 
- De kan modtage varen fra postvæsnet og efterfølgende inden for de 14 dage, returnere varen til Nice Home.
I denne sammenhæng beder vi Dem vedlægge en kopi af fakturaen for de købte varer, som dokumentation for at den/de returnerede varer er købt hos Nice Home.

- De kan aflevere varen i på adressen  indenfor 14 dage.
Adressen er: Nice Home, Norddigesvej 4, 8240 Risskov

Mærk pakken "Fortrydelsesret" og vedlæg kopi af købsfaktura, som dokumentation for, at den/de returnerede varer er købt hos Nice Home. Beløbet returneres ved check udstedt til personen, som fremgår af købsfakturaen.

Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning! Nice Home anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Nice Home. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.
Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af Nice Home.

3. FORSVARLIG RETURNERING
Alle produkter der returneres til Nice Home skal være forsvarligt indpakket.
Ved SÆRLIGE PRODUKTER m.v. skal disse sendes tilbage i en kasse eller lignende. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at Deres rettigheder bortfalder.

4. ER DE I TVIVL
Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler Nice Home, at De retter henvendelse til info@nicehome.dk eller på telefon 7218 3534.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)


For at du kan indgå aftale med os på nicehome.dk har vi brug for følgende oplysninger:
 

 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos nicehome.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
 
Direktøren for nicehome.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
 
Den dataansvarlige på nicehome.dk Ulrik Andersen.
 
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
 
Oplysninger afgivet til nicehome.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
 
Som registreret hos nicehome.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til nicehome.dk via e-mail info@nicehome.dk.

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.
 
Cookies
nicehome.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.
 
Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.
 
 
Logstatistik
Vi bruger en logstatistik på nicehome.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.
 
Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere nicehome.dk