Visit Us

   

Kunder elsker os
VI HAR E-HANDELS MÆRKET
Kvalitetsmøbler til stærke priser

KundeserviceTlf. 71 99 51 03

0,00 DKK
0

FRI FRAGT VED KØB OVER 1.000 KR.

Den sunde søvn

Lidt om sund søvn

Nutidens livsstil medfører en lang række uønskede faktorer, der har en negativ påvirkning af vores helbred og generelle velbefindende. Opslidende beskæftigelse, mangel på naturlig bevægelse, ensformig aktivitet, stress, forkerte siddestillinger i bilen og på arbejdspladsen er alle belastende elementer for nervesystemet, den kinetiske mekanisme og er især opslidende for vores rygsøjle.

Restituering af vores fysiske og psykiske energi foregår hovedsageligt under søvnen. Søvnens gavnlige egenskaber bliver i dagens Danmark, desværre ikke givet nok opmærksomhed.
Dette skyldes til dels utilstrækkelig viden, men primært fordi vi undervurderer søvnens betydning.

"For alle gælder det at kvaliteten af vores søvn skaber grundlaget for sundhed, trivsel og høj faglig succes."

En person, der ikke har fået tilstrækkelig hvile, kan ikke give deres bedste faglige præstationer og i nogle erhverv, kan det udgøre en direkte trussel mod sikkerheden på arbejdspladsen.

Vi må ikke glemme at vi gennemsnitlig bruger en tredjedel af vores liv i sengen, hvilket betyder at en undervurdering af søvnens betydning for os, er en direkte trussel mod vores sundhed og velbefindende.
Vores madrasser er lavet til dig...

Vores leverandørs primære fokus i produktionen af sundhedsmadrasser ligger på følgende tre områder:

Komfort
Kun når en person føler sig tilpas og afslappet under søvnen, kan søvnen reelt set være perfekt hvile hvorved kroppen og sindet kan restituere.

Sundhed
Et menneske spenderer gennemsnitlig en tredjedel af sit liv i sengen. Kvalitetssøvn er derfor akkurat så vigtigt som en god kost. Dårlig eller utilstrækkelig søvn kan forringe vores immunforsvar og generelle velbehag.

Naturen
Vi tror på at en person er en uadskillelig del af naturen. Et menneske og naturen sameksisterer i en afbalanceret symbiose – og uden naturen kan et menneske ikke eksisterer. Derfor er det vigtigt for os at vores madrasser kan være med til at bringe en person tættere på naturen ved at benytte naturlige materialer og producere med respekt for miljøet.

Alle sundhedsmadrasser produceret hos vores leverandør skal overholde og bestå en lang række test, primært indenfor følgende områder:

ORTOPÆDISK - en madras skal kunne kopiere kroppen form perfekt og kunne opretholde en optimal fysiologisk stilling gennem hele natten, hvor rygsøjlen skal være vinkelret.
ALLERGIVENLIG – alle naturlige materialer vi benytter, skal være testet og godkendt som allergi-venlige.
ANTI-BAKTERIEL – de anvendte materialer skal være resistente overfor husstøvmider, væggelus og andre mikroorganismer.
ÅNDBAR – materialer der har termoregulerende egenskaber bliver foretrukket, dette gør madrassen i stand til at bortlede fugtighed, giver super luftighed og kan bibeholde et tørt klima i madrassen og medvirker til en konstant kropstemperatur natten igennem.


Lameller

Grundlaget for en god nats søvn er sengen, dens konstruktion og frem for alt madrassen. Uadskilleligt fra enhver madras bør man tage hensyn til valget af lameller. I samspil med madrassen skaber lamellerne den korrekte fysiologiske position for kroppen under søvnen, som aflaster led og rygsøjle. Desuden bidrager de korrekt udvalgte lameller til forbedret luftighed og vedligeholdelse af madrassen.

Se mere om de anbefalet lameller under den madras du er interesseret i.
 

Madrassen og betrækket

I løbet af en nats søvn, sveder en sund person ca. 7 dl væske, som gennemtrænger sengetøjet og ender nede i madrassen. Dette betyder at madrassen skal være tilstrækkelig luftig og i stand til at absorbere fugtigheden og senere dampe væsken væk. Dette medvirker til man føler sig tør og komfortabel i løbet af natten.

Det er blandet andet også derfor at madrasbetrækket skal opfylde lige så strenge krav mht. hygiejne som selve madrassen. Det er vigtigt at kvaliteten er god og at betrækket kan vaskes/rengøres nemt for at forhindre bakteriedannelse og ophobning af ubehagelige lugte. I tillæg til dette skal betrækket også være rart at røre ved, da det ofte kommer i direkte kontakt med vores hud.

Vores standardmateriale i dag, er aftagelige betræk fremstillet af kvalitetsmaterialer der nemt kan maskinvaskes og derfor sikrer hurtig og effektiv hygiejne, uden behov for længerevarende, besværlig og bekostelig specialrens.


Tilbehør

Vores leverandør tilbyder også en række produkter for optimering af den sunde søvn. Blandt andet tilbyder de følgende produkter fremstillet af materialer i lige så høj kvalitet som madrasserne; Allergivenlige dyner og puder, anatomiske puder, madras beskyttere og en serie af produkter der omfatter både dyner, puder, betræk og madrasser.

Enhver burde give lige så meget opmærksomhed til valget af tilbehør til sengen, som vi gør med valg af madras. Disse skal opfylde samme krav til komfort og kvalitet som seng og madras, da puder og dyner spiller akkurat lige så stor en rolle i opnåelsen af den perfekte og sunde søvn.

MENU