Visit Us

   

Kunder elsker os
VI HAR E-HANDELS MÆRKET
Kvalitetsmøbler til stærke priser

KundeserviceTlf. 71 99 51 03

0,00 DKK
0

FRI FRAGT VED KØB OVER 1.000 KR.

TV-Borde

Hos Nice Home har vi et stort udvalg af flotte TV-borde i alle prisklasser. Med et TV-bord i hjemmet har du mulighed for at bibeholde den pæne og stilfulde indretning, så fjernbetjeningen eller diverse ledninger og spillekonsoller ikke overtager dit hjem. På den måde kan du slappe af, se TV eller høre musik i en flot og ryddelig stue. 

Sorter faldende

Tabel  Liste 

Resultater 1 to 36 of 42

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

Tabel  Liste 

Resultater 1 to 36 of 42

Side:
  1. 1
  2. 2

Smukt design til dit hjem

Hos Nice Home finder du altid et stort udvalg af TV-borde, der passer præcis til dit behov og din stil. Uanset om du er på udkig efter et TV-bord i højglans, naturtræ, eller glas, et med hylder, låger, eller skuffer, så har vi det perfekte bord til dig. Se bl.a. det populære DELTA TV-bord, der med sit moderne, skandinaviske design skaber en elegant kontrast mellem den matte, hvide overflade og det smukke, strukturerede egetræ.

 

Få leveret til døren

Vi tilbyder at levere dit TV-bord hjemme hos dig. Hvis du handler for mere end 1.000 kr. tilbyder vi som en ekstra service fri fragt. Du er også meget velkommen til at afhente hos vores vognmand på Sjælland. Har du brug for råd eller vejledning så kontakt os gerne på info@nicehome.dk eller tlf. 7199 5103.