Visit Us

   

Kunder elsker os
VI HAR E-HANDELS MÆRKET
Kvalitetsmøbler til stærke priser

KundeserviceTlf. 71 99 51 03

0,00 DKK
0

FRI FRAGT VED KØB OVER 1.000 KR.

Børnemøbler

Hos Nice Home har vi alt i møbler og tilbehør til børneværelset. Vi ved, at børneværelset bliver noget helt særligt, hvis du indretter med børnemøbler, der passer til barnets størrelse og behov. Vi har et stort udvalg af fine børnemøbler i forskellige stilarter, så du kan skabe et univers, der passer præcist til dit barn. Med børnemøbler fra os gør du det nemt at skabe en hyggelig stemning til dit barn eller teenager. 

Sorter faldende

Tabel  Liste 

8 Resultater(s)

Sorter faldende

Tabel  Liste 

8 Resultater(s)

Vi har fokus på pris og kvalitet

Høj kvalitet og lave priser er nøgleord for vores store udvalg af møbler til børneværelset. Alle vores børnemøbler kommer fra erfarne leverandører, så du ikke skal gå på kompromis med hverken kvalitet eller pris. Vi sætter en stor ære i at guide dig til det helt rigtige møbelkøb, hvad enten det gælder børnemøbler eller møbler og tilbehør til resten af hjemmet.

 

Har du spørgsmål?

Vi fører altid et bredt sortiment og udvider løbende med nye modeller. Har du spørgsmål til vores produkter er du mere end velkommen til kontakte os på info@nicehome.dk eller tlf. 7199 5103 – vi står klar til at hjælpe dig med professionelle råd og vejledning om netop dit møbelkøb.