Visit Us

   

Kunder elsker os
VI HAR E-HANDELS MÆRKET
Kvalitetsmøbler til stærke priser

KundeserviceTlf. 71 99 51 03

0,00 DKK
0

FRI FRAGT VED KØB OVER 1.000 KR.

Børnelamper

Hos Nice Home finder du sjove og dekorative lamper til børneværelset, som dine børn uden tvivl vil synes om. Vi har børnelamper til både drenge- og pigeværelset i forskellige farver og designs. Motiverne på lamperne varierer lige fra biler til prinsesser, hvilket med sikkerhed vil fuldende indretningen af dit barns værelse. 

Sorter faldende

Tabel  Liste 

13 Resultater(s)

Sorter faldende

Tabel  Liste 

13 Resultater(s)

Hos os finder du alt til børneværelset

Ud over vores udvalg af lamper har vi også en lang række af møbler og tilbehør til børneværelset. Hos os finder du både børnesenge, kommoder, garderobemøbler, reoler, skriveborde og andet tilbehør til dit barns værelse. Vi vil gerne være førende på udvalg af møbler til hele boligen, og vi tilbyder derfor altid et stort sortiment af møbler og tilbehør i forskellig stil og til forskellige priser. Se også vores sortiment af møbler og tilbehør til resten af boligen.

 

Leveret til døren eller afhent selv?

Hos Nice Home tilbyder vi både at levere til din dør eller afhentning hos vores vognmand efter aftale i 4295 Stenlille på Sjælland. Vil du vide mere om dine muligheder eller har du spørgsmål til vores produkter, er du meget velkommen til kontakte os på info@nicehome.dk eller tlf. 7199 5103.